12-02-10

de first release van onze sportieve fotozoektocht

Aan alle fietsminnende sportievelingen onder ons, na de gure winter wordt het opnieuw hoog tijd om naar buiten te treden  … met eenmaal andermaal de first release van onze sportieve fotozoektocht “de Koningsroute” !

Zelfmeegebrachte hapjes en drankskes voor onderweg kunnen, maar zijn absoluut geen must!  De tafel moet niet altijd bestaan uit een oud dekentje of ontdekte boomstronk, neen hoor, de route loopt immers langs enkele leuke plaatsen waar het heerlijk vertoeven is.

Van begin mei tot 7 september 2010  alsmaar slecht weer, tijdnood, met vakantie, echt geen goesting (meer) of niet meer kunnen; neem rustig de tijd, er zijn meer dan 3 maanden om op zoek te gaan naar de oplossingen en het antwoordblad in te leveren. Het traject hoeft niet in één keer afgelegd.

De Onze-Lieve-Vrouwe-Kerk van Tervant is zowel het begin-als eindpunt. Van hieruit een druk op de pedalen, ongeveer 26 km richting 30 te ontdekken foto’s, met bijhorende vragen.

Euh… voor wie allemaal? Wel ...  jij hebt dit bericht gelezen ... jij dus zeker ;-) ...

Wil je nog anderen op de hoogte brengen, zijn we enkele rasspeurders uit het oog verloren, heb je leuke vrienden die absoluut niet mogen ontbreken? Aarzel niet om de koningsroute kenbaar te maken!  Oud én jong, zij die er op ’t gemakske een lang uitgerekte afternoen van willen maken, maar ook de iets beter getrainden kunnen vast hun hartje ophalen. Durf je de uitdaging aan?

Gezien de first release van deze Koningsroute’ hebben we geen idee van de opkomst ... breng dus zeker uw antwoordblad binnen – en feedback ... we zijn immers erg nieuwsgierig naar wat u er van vond! -  

Bovendien kan het wel eens lonen; we voorzien een troostprijs voor elke deelnemer die in de eindrangschikking op een veelvoud van 10  eindigt (10de, 20ste, 30ste, ...) ! 

17:27 Gepost door Silvia | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-02-10

Proloog

Fietsen is niet enkel fijn maar bovenal gemakkelijk, ontspannend en geestverruimend.

Nadat we zelf reeds enkele keren deelnamen aan verschillende fietszoektochten, ontstond gestaag de idee om zelf de hand te leggen aan een dergelijke queeste in Paal en nabijheid.

We besloten om niet langer bij de pakken te blijven zitten. Vandaag kreeg de route dan ook zijn vaste vorm. Lekker ingeduffeld trokken we er met de fiets op uit om grenzen te verkennen en het af te leggen traject uit te stippelen.

Silvia & Patrick

18:41 Gepost door Silvia in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |