22-04-10

In stroomversnelling ... DE BROCHURE IS ER !

Heet van de naald; het startschot is gegeven !

136 dagen actie - langzaam genoeg om elk detail te zien - … ! Een verzameling verborgen foto’s,  een ritje langs waterspiegel en idyllisch groen, een gesprek met een passant of met de vogels, een rustig plekje aan de voet van een boom, kleine wezens in de verte, een kangoeroe … kan je het nog gekker bedenken?

Je hoeft niet langer te popelen van ongeduld; vanaf nu kan je de brochure in de linkerkolom van deze blog (bovenaan) downloaden en vervolgens afprinten.

Zachte temperaturen in het vooruitzicht, een ontluikende natuur, spring dus snel  je fiets op, ga de uitdaging aan en maak kans op een fietsweekend, geschonken door Matoe, of op één van de vele andere leuke prijzen (een minerva kinderfietsje geschonken door Deprez, fietsaccessoires, waardebonnen, pakketten, wijn, leuke gadgets … )

BELANGRIJK: Als je de links die je naar de brochure leiden aanklikt, DUURT HET ONGEVEER 40 tot 60 SECONDEN VOOR DE PAGINA'S OP JE SCHERM VERSCHIJNEN! Ben je te ongeduldig, is je internetaansluiting niet snel genoeg, is het niet helemaal duidelijk; BEZORG ONS JE E-MAIL ADRES EN WE ZENDEN DE VOLLEDIGE BROCHURE TOE! Wens je het liefst een kant-en klare versie in papier, laat het ons zeker weten op: silvia-patrick@skynet.be

PS. MBT de layout: om alles in de juiste volgorde te krijgen; lees zeker het vakje in de linkerkolom "een woordje over het uitprinten van route en brochure" !

broch2

07:59 Gepost door Silvia in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: startschot |  Facebook |

02-04-10

Trappen in vreugde !

Als je in een luie zetel hangen maar niks vindt; laat dan de teugels vieren en fiets, dwaal en dool gezapig Paal rond! Kom sluimerend op adem  en ontdek schijnbaar achteloos de foto’s en hun versmolten antwoorden (die je natuurlijk het liefst voor jezelf houdt ... ).

De koningsroute is niet langer een raadsel, het bestaan baant zich een weg en de eerste reacties sijpelen langzaam binnen.  Straten ontwaken en over enkele weken zullen wij het meemaken, weliswaar in de rol van stille toeschouwer.

Nog even wachten ...  'the point of no return'  zit vervat in de tweede helft van april. Eerst gaan we zelf wat rondzwerven op vergeten aarde. Als kleine wezens zullen we ons overgeven aan de open woestijn en haar kwetsbaarheid. Langs de 5000 jaar oude King’s Highway, trekken we van Amman naar het zuiden, om even op adem te komen, want zoals u wel zal weten; in elke bliksem zit ook een accuutje dat ‘tijd’ en ‘rust’ waardeert om te herladen!

FTBl1    FTbl2    FTbl 


15:33 Gepost door Silvia in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |