18-06-10

Sportieve happening aan de Paalse Plas

Jezelf eens lekker uitleven op of aan het water? Dan ben je aan de Paalse Plas aan het juiste adres!  Op zaterdag 26 juni kunnen waterratten spetteren & spatten, en de landrotten de benen strekken tijdens de Paalse Plas Happening. Met de examens achter de rug en de vakantie in het vooruitzicht, the place to be!

Als je net die dag van plan bent om de koningsroute te fietsen, hou er dan rekening mee dat misschien een heel klein stukje van de route niet volledig toegankelijk kan zijn. Als ik u was, zou ik echter wat extra tijd aan de plas inplannen, de wind in de zeilen, dat is toch wel een gelegenheid die niemand graag aan zijn neus laat voorbijgaan !

Affiche Paalse Plas Happening (2)

09:42 Gepost door Silvia in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

04-06-10

Geur van versgemaaid gras & eerste reacties

   

juni (2b)      junischaduw      juni (1)

Sinds de start van de koningsroute, troffen we reeds een aantal deelnemers op ons pad. Overwegend mensen uit de regio, maar ook van wat verder,  zo werden we afgelopen weekend aangenaam verrast, toen een koppel ons toevertrouwde dat ze helemaal uit Mechelen waren afgezakt om de route te verkennen !   

Tot nu toe enkel positieve reacties. Een doorwinterde MTB-er vond het een fijn ritje en enkele participanten die al heel hun leven in Paal woonden, gaven ons zelfs te kennen dat ze door de route te fietsen toch heel wat nieuwe, mooie plekjes  hadden ontdekt. De foto's vormen blijkbaar best een uitdaging, het eerste koppel dat we tegen kwamen, hadden tijdens een eerste fietstocht 7 foto's gevonden.  Na ons controleritje waren we tevreden dat er zich nog geen wijzigingen voordeden. Alle foto’s bevinden zich nog langs het parcours!

We hopen dat iedereen die de route reed, zijn deelnemingsformulier zal inleveren, zodat we een beeld krijgen van waar we eventueel wat kunnen bijschaven naar volgende edities toe. Dus, ook diegene die misschien geen enkele foto ontdekten,  of u, die we voorbij zagen zoeven aan een tempo haast sneller dan de wind, laat weten wat u er van vond (rechts onder dit berichtje kan je klikken en een reactie versturen, of je kan natuurlijk altijd gewoon mailen naar onze mailbox) !

 

19:50 Gepost door Silvia in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |